FCC-Segell-banner4
Les dones fortes de Mari Quiñonero es colen a Échale Guindas

Exposicions

Les dones fortes de Mari Quiñonero es colen a Échale Guindas

bonart madrid - 09/08/17
Nial nou-180x178Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
Échale Guindas, carrer Pelayo 47 de Madrid, presenta del 5 d'octubre al 5 de desembre l'exposició Mujer-es de Mari Quiñonero.

Mari Quiñonero defensa que el dibuix no és un art menor. El collage tampoc. En aquesta nova exposició individual, l'ar; sta murciana ens presenta un treball de tècnica mixta en què torna a conjugar les dues disciplines sobre les que sempre estudia, el dibuix i el collage, en totes les seves variants.

Retrats de dones que es colen en la seva vida quotidiana des de les xarxes socials. Miranda July, Jeanne Dames, Leandra M. Cohen o Adwoa Aboah, rostres de dones esbossats en què a més explora de nou el món del collage amb diferents papers i textures. Volums i colors seleccionats a posta perquè contrastin amb línies senzilles traçades amb llapis.

En aquesta ocasió,  ha treballat sobre tapissos en què deixa anar al seu univers creatiu més abstracte combinant teixits, formes i colors que els que resulten, com ja és habitual en el seu treball, composicions harmonioses i femenines.

I sent fidel al seu constant feminista i de suport a les dones, Mari s'envolta aquesta vegada de moltes. Incloent en la seva obra peces banyades en or de la joiera Beatriz Palacios. Comptant amb la paisatgista Inés Urquijo per a la seva posada en escena. I repicat; nt amb els seus galeristes Maria i Laura Porro Moltó que l'han ajudat a fer-se un lloc en l'escena madrilenya.

A la imatge, collages de Mari Quiñonero.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner