FCC-Segell-banner4
Patrizia Lohan: pulcre geometria a la Torre Vella de Salou

Exposicions

Patrizia Lohan: pulcre geometria a la Torre Vella de Salou

bonart salou - 08/09/17
BanerJaumeRiba05Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
La Torre Vella de Salou, carrer de l'Arquebisbe Pere de Cardona s/n, presenta l'exposició Point of View de Patrizia Lohan, la guanyadora de l'última edició del Premi Salou de Recerca Pictòrica que va celebrar l'any passat la seva IX edició. La seva obra al voltant de la gènesi i percepció de la forma, la seva pulcritud i rigor, van convèncer el jurat.

Artista d'arrels italo germàniques, resident a Catalunya, va adquirir en la seva formació alemanya els principis de la Bauhaus perceptibles en una obra basada en seriacions geomètriques modelades en relleu sobre un fons pla, ambdós nítidament blancs. Mitjançant plegats o talls individualitza cada mòdul suscitant dinamisme i ritme al conjunt de peces que semblen irradiar una llum acolorida, de fet el que veiem és un tènue reflex del color la presència queda oculta.

En la present mostra ha volgut emfatitzar el fet que aquestes obres conviden a una contemplació activa ja que només el trànsit de la mirada de l'espectador en l'espai i en el temps, en funció de la incidència i intensitat de la llum permeten apreciar tot un joc de imaginatives variacions perceptives que denoten una intel·ligent i profunda poètica personal fruit de la intuïció i de la reflexió.

A la imatge, obra de Patrizia Lohan.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner