BannerFCC_Bonart
Fundació Bancaixa ofereix una visita virtual interactiva pels paradisos impressionistes

Exposicions

Fundació Bancaixa ofereix una visita virtual interactiva pels paradisos impressionistes

bonart valència - 10/06/20
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Baner_MarDeFons_Bonart_180x180
 A través dels seus canals digitals, la Fundació Bancaixa ha llançat una visita interactiva per l’exposició Paraísos. Impresionismo europeo y americano que permet a l’usuari realitzar el seu propi recorregut per mig centenar de pintures a l’oli de mitjà i gran format podent acostar-se a mirar el detall de les obres de 37 artistes europeus i americans.

La mostra reflecteix la representació del paisatge en l'art des de mitjans de segle XIX fins a mitjan segle XX amb obres de la Col·lecció Carmen Thyssen Bornemisza entre les quals hi figuren noms clau de l'impressionisme com Camille Pissarro, Claude Monet o Paul Gauguin.

La visita virtual s’enriqueix a més, amb textos de la comissària Pilar Giró, directora artística de l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, i amb audiovisuals sobre tretze obres i els seus autors a partir de textos de diferents historiadors inclosos en el catàleg de l'exposició. La visita virtual, que permet accedir en línia a l'exposició present actualment a la seu de la Fundació Bancaixa a València, és una eina per ampliar en general l'abast social de la mostra al superar barreres geogràfiques. Per a la producció de la visita virtual, s'han realitzat fotografies panoràmiques a partir de diverses fotografies capturades amb una ròtula panoràmica i usant la tècnica de l'HDR (High Dynamic Range).

La visita està disponible en aquest enllaç de la Fundació Bancaixa

Et poden
Interessar
...