BannerFCC_Bonart
Presentació del llibre infantil \

Biblioteca

Presentació del llibre infantil "Petita història d'Els 4 Gats"

bonart barcelona - 13/01/18
Banner_180x180Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
El Restaurant 4 Gats acull el 14 de gener la presentació del llibre infantil Petita història d'Els 4 Gats, junt amb l’última edició de l’Hora del Conte Solidari amb la ninotaire Pilarin Bayés com a protagonista de l’acte. Petita història d'Els 4 Gats ha estat escrit per Begoña Garcia, i les il·lustracions que omplen de color les págines, són de la mateixa Pilarin Bayés.

L'obra explica d'una manera divertida la història del restaurant Els 4 Gats, un restaurant històric que ha sigut una de les icones del modernisme català de principis del segle XX. D'altra banda, també es farà l'Hora del Conte Solidari, una de les activitats que s'han dut a terme al restaurant durant tot el 2017 en motiu de la celebració del seu 120è aniversari. En ella han participat personalitats com Gerard Quintana, Pep Sala, Mariona Ribas o Empar Moliner. En aquests actes, celebrats un diumenge cada mes, les diverses personalitats convidades han fet una lectura d’un conte que els hi ha marcat la vida.

L’entrada a la lectura pública té un cost de 5 euros i els beneficis de totes les jornades es destinen a la Fundació Comtal de Barcelona. La Fundació Comtal és una entitat sense ànim de lucre que porta més de 22 anys dedicada a l’educació i la  inserció social i laboral d’infants i joves en situació de vulnerabilitat al Casc Antic de Barcelona. Convençuts que tothom es mereix una oportunitat, lluiten per millorar la qualitat de vida de les persones més desfavorides més enllà de la seva procedència, situació econòmica o familiar. No només els acullen, acompanyen, orienten i formen, sinó que també els ajuden a resoldre els problemes amb què es troben a l’escola o amb la família, i a trobar feina. L’any passat van atendre a més de 2.300 infants adolescents i joves amb dificultats.

En aquesta ocasió, la persona que posi veu al conte seran Pilarin Bayés i Begoña Garcia. Els dibuixos de la primera són reconeguts arreu de Catalunya perquè han omplert milers de pàgines de diferents llibres i han marcat la infància de petits i no tan petits.

Et poden
Interessar
...