FCC-Segell-banner4
Cinquena edició de PhotoAlacant

Notícies

Cinquena edició de PhotoAlacant

bonart alacant - 28/02/18
Nial nou-180x178220317_Verdu_Bonart-180x180
A partir d'una iniciativa de les associacions ASAIC (Associació d'Autors Independents Contemporanis) i Explicarte, va néixer fa cinc anys PhotoAlacant.
PhotoAlacant és un esdeveniment que, des d'una disciplina tan notòria i contemporània com la fotografia, proposa apostar per la innovació i el desenvolupament de nous espais creatius, buscant oferir noves experiències a tots els sectors i individus involucrats en l'entorn cultural.

Partint del model expositiu tradicional, passant per les intervencions urbanes, i arribant a propostes de formació com tallers i conferències arribant als nous models de desenvolupament fotogràfic, el projecte PhotoAlacant es manifesta com un espai viu i dinàmic que traspassa la seva concepció inicial a la recerca de nous territoris artístics.
PhotoAlacant se celebrarà l'1 de març al 2 d'abril del 2018, comptant amb diferents alternatives que abordaran la fotografia des de: exposicions, projeccions, intervencions urbanes, maratons fotogràfics, activitats, conferències, tallers, etc. A més de les diferents propostes, la publicació de diversos materials sumada a una comunicació eficaç, un web àgil i dinàmica i la publicitat pels canals de difusió habituals, posicionen a PhotoAlacant com un dels esdeveniments culturals i artístics més importants que s'ha realitzat en la ciutat. No hem d'oblidar l'aposta que PhotoAlacant fa per la innovació i el desenvolupament dels artistes d'Alacant.

13 exposicions, 6 intervencions, un Photo Marató en l'àmbit cultural d'El Corte Inglés i nombroses activitats, conferències i workshops, completen la programació del festival a Alacant.

Aquest any com a novetat, s'ha sumat al projecte l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant que comptarà amb 2 exposicions, 3 intervencions i un certamen de fotografia contemporània fins al 31 de març.

Tota la informació: http://photoalicante.com

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68