FCC-Segell-banner4
Antonio León presenta \

Exposicions

Antonio León presenta "La Dama en clau d'essència" en el Museu Pecharromán

bonart pasarón de la vera - 02/03/18
La-Galeria-201602-recursBanerVictor04
El Museu Pecharromán a Pasarón de la Vera presenta la col·lecció del creador emergent Antonio Lleó "La Dama en clau d'essència" fruit d'un caràcter innovador i pioner en les últimes tendències artístiques.

Antonio Lleó, Madrid (1979), ens presenta una sèrie de pintures dedicades a la dona en "estat sublim", la seva estètica, com el mateix artista el defineix, prové d'un simbolisme figuratiu i cubista, amb l'apreciació excepcional de ser un cubisme sinusoidal que fes surar al seu propi món còsmic entre el material i l'immaterial.

Pintures amb traços fins i nets, que se'ns presenten sobre fons <>;;; de rics colors capaços de traslladar-nos a mons somiats i llunyans. N'Antonio Lleó, la figura apareix en aquesta col·lecció de manera simbòlica, és el cas de "Musa", o figuracions idíl·liques a "Dona d'avui", també en "Guardians d'una estrella" les persones unides entre si, abraçades, formen un només vincle.

En les obres de Lleó veiem amb freqüència figures alades, representant l'esperit i la immortalitat d'aquesta figura que vol romandre per sempre en el quadre, sense tenir la necessitat de sortir de la mateixa pintura. Tota la seva obra és inconfusible lluny de qualsevol memòria, sentimental i espiritual, que canvia segons es van desenvolupant nous esdeveniments de la seva vida. Cada línia, cada corba, cada angle, així com cada color representen un sentiment.

L'obra desperta en qui la contempla un resultat atractiu, enigmàtic i alhora bell però abans de res suggerent, convidant a l'intercanvi amb l'espectador, també permet reconèixer la simulació de formes i objectes, alhora que els fons participen en el seu equilibri. Podria parlar-se de pintura interactiva?, podria parlar-se.

Museu Pecharromán. Pasarón de la Vora. Del 3 de març al 31 de maig 2018, de dimarts a diumenge 10:00-21:00

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura