FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Winter Tales" de Malgosia Jankowska a Víctor Lope Art Contemporani

bonart barcelona - 07/03/18
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logoBONART-180x180-Cervells
La Galeria Víctor Lope Arte Contemporáneo inaugura el  dijous 15 de març a les 19h l’exposició ‘Winter Tales’ de l’artista polonesa Malgosia Jankowska. L’artista assistirà a l’esdeveniment.
A ‘Winter Tales’, l’artista presenta una selecció de les seves obres més recents que construeix amb variacions translúcides i altament pigmentades d’aquarel·les i tintes negres, blaves i vermelles. Cada imatge està curosament matisada i ombrejada jugant amb els tons per a crear un efecte agut i subtil.
Els espectadors de les seves obres es veuen fàcilment capturats dins dels seus misteriosos contes de fades, que ens recordes als dels germans Grimm. Gairebé es pot olorar l’aire fresc del bosc i sentir la llum que es filtra a través dels arbres a la pell, que és el que ha inspirat la seva obra d’ensomni. Il·lustrant allò que és preciós dels simples plaers de la vida, les obres de Jankowska capten amb enginy la vitalitat i el seductor imaginari de la naturalesa.
Nascuda a Sochaczew, Polònia, Malgosia Jankowska (1978) va començar la seva carrera artística l’any 1998. Des d’aleshores ha exposat a diverses galeries d’arreu del món, ja sigui amb exposicions individuals o col·lectives en ciutats com Berlín, Varsòvia, Virgina (EUA), Frankfurt i Barcelona . En la seva trajectòria artística també s’hi inclou una llista de fires internacionals en les quals Malgosia Jankowska ha participat com a artista representada de la Galeria Víctor Lope.
L’exposició es podrà veure fins al dissabte 28 d’abril.

A les imatges, a dalt, Unterwegs, 2018 i a sota, Waldlichtung (Wood Glade), 2017.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-