FCC-Segell-banner4
Mikel R. Nieto presenta llibre i instal·lació sonora a La Casa Amarilla

Biblioteca

Mikel R. Nieto presenta llibre i instal·lació sonora a La Casa Amarilla

bonart saragossa - 09/03/18
Eude, genericq2w-MKl4
Rèquiem per la presència és una instal·lació sonora que es presentarà conjuntament amb el llibre Dark Sound a La Casa Amarilla de Saragossa, el dia 10 de març a les 12 h.
L'artista sonor Mikel R. Nieto (Sant Sebastià, 1980) presenta a La Casa Amarilla el seu llibre Dark Sound, publicat per l'editorial alemanya Gruenrekorder.

Dark Sound conté textos de les seves investigacions en els boscos primaris de la selva de l'Amazones, on encara conviuen comunitats que es neguen a mantenir qualsevol relació amb el món capitalista; i un CD que inclou enregistraments sonors realitzats a la selva, fotografies, textos i declaracions de persones, de col·lectius i de responsables institucionals, sobre l'impacte de la indústria petroliera en el paisatge de la selva amazònica.

Dark Sound, qualificat d'"el llibre negre del paisatge sonor", pretén generar una reflexió sobre la capacitat individual d'escolta a través de l'altre.

Com és habitual en les presentacions del seu llibre, Mikel R. Nieto ha plantejat una instal·lació sonora específica a La Casa Amarilla: la decisió que les persones assistents prenguin en l'inici de l'acte condicionarà l'escolta.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021