BannerFCC_Bonart
Agnès Pe a l\'Escola Politècnica Superior de la UdL i al Programa DiS

Notícies

Agnès Pe a l'Escola Politècnica Superior de la UdL i al Programa DiS

bonart lleida - 13/03/18
Nial nou-180x178Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
El Centre d'Art La Panera,  plaça de la Panera 2 de Lleida, col·labora amb el projecte "Polaritats" de Homesession, a través de l'Arxiu Javelina, proposant a l'artista Agnès Pe, per tal de dur a terme una conferència i un taller a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida amb els alumnes dels graus d'Enginyeria Mecànica, Enginyeria Electrònica i Automàtica Industrial.

Agnès Pe (Lleida, 1985) és una artista visual que treballa amb el so, per sobre de tota limitació imposada per gèneres o estils musicals.

La conferència tindrà lloc el 15 de març, a les 12 h, a l'Auditori del CCCT del campus de Cappont de la UdL. Girarà entorn de la investigació i la pràctica artística, des d'un punt de vista sonor, a través d'un procés divergent, emergent i convergent. El taller es realitzarà durant els dies 16, 20 i 21 de març i es basarà en el "harvesting".

Aquest taller està adreçat a alumnes de l'Escola Politècnica Superior de la UdL dels graus d'Enginyeria Mecànica, Enginyeria Electrònica i Automàtica Industrial, i s'entèn com una prèvia al nou Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives de la Universitat de Lleida, que s'oferirà el proper curs 2018/19.

A la imatge, cartell de l'activitat que durà a terme Agnès Pe.

Et poden
Interessar
...