banner-elscatala-817x88px
CCCB, cinema, poesia i molt més

Notícies

CCCB, cinema, poesia i molt més

bonart barcelona - 20/03/18
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logothumbnail_arranzbravo. general 04-2014
El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, carrer Montalegre 5, presenta noves activitats durant la setmana del 19 al 25 de març de 2018.

Espai Beta: Cineforum "O menino e o mundo" el 22 de març, 18.30. Cal inscripció prèvia. Nominada a l'Oscar a millor pel·lícula d'animació, aquesta excepcional joia de l'animació actual proposa un viatge, sota la mirada d'un nen, als dilemes d'un món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació

Estació Ciutat: xAigua: equips domèstics el 24 de març d'11.30 a 17.30. Aquesta activitat se centra en la reutilització de l'aigua. Construïm un equip de tractament natural de les aigües grises, que es pot reproduir posteriorment a escala domèstica, per al reg de les plantes amb l'objectiu de protegir un recurs fonamental que no està a l'abast de tothom.

Alimentum: Mucho más que miel, un documental de Markus Imhoof el 23 de març a les 18.30. Entrada lliure. Documental que ens permet conèixer el fràgil món de les abelles que pateix l'amenaça de l'extinció davant l'ús indiscriminat de plaguicides i la producció industrial de mel. Les abelles juguen un paper fonamental en els ecosistemes terrestres del planeta i la seva desaparició suposaria una crisi ecològica sense precedents. Si ells existeixen, nosaltres existim, i el seu declivi suposaria la major crisi ecològica i alimentària mai viscuda al nostre planeta.

Xcèntric. El cinema del CCCB. Projeccions de cinema experimental el 22 de març a les 19.30. El preu de la entrada és de 4 €. Aquesta setmana es projecta Viatges i cançons, un dels programes del cicle «Correspondències: pel·lícules com cartes» del Festival Punto de Vista de Pamplona (5-10 de març de 2018).

Luz obscura el 25 de març a les 18.30. El preu de la entrada és de 4 €. Pot convertir-se la fotografia d'un paisatge o d'un rostre en un document que ens parla d'un sistema polític? Partint de la consciència dels límits inherents a la imatge mateixa i furgant en la seva naturalesa, les cineastes portugueses Filipa César i Susana de Sousa Dias revelen les trames històriques presents en algunes fotografies colonials de Guinea Bissau i en imatges dels arxius de la policia política de la dictadura portuguesa.

Poetry Slam Barcelona, Creació a partir de la paraula i l'escena el 24 de març a les 18.00. Entrada lliure. Paraula i escena. Poetry Slam Barcelona és un campionat mensual de poesia, però també una plataforma de formació, creació i difusió de la literatura oral contemporània.

A la imatge, fotograma d'Alimentum: Mucho más que miel, un documental de Markus Imhoof.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner