FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Warhol. L'art mecànic" al Museu Picasso

bonart màlaga - 02/04/18
thumbnail_BANNER BONART (2)Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
Del 31 de maig al 16 setembre 2018 el Museu Picasso de Màlaga presenta Warhol. L'art mecànic , que arriba a Andalusia en la seva versió més àmplia i completa, després d'haver presentat a les seus de CaixaForum de Barcelona i Madrid. Serà l'última oportunitat d'admirar aquesta gran retrospectiva sobre la figura i producció artística d'Andy Warhol a l'Estat espanyol.

Aquesta retrospectiva inclou les icones més emblemàtiques i universals del món creat per Warhol: la llauna de sopa Campbell's, els retrats de Marilyn Monroe, Jackie Kennedy, Elvis Presley o Liz Taylor, però també cinema experimental, com els seus Screen Tests o la llegendària instal·lació multimèdia concebuda amb la banda de música The Velvet Underground.

Comissariada pel director artístic del Museu Picasso Màlaga, José Lebrero Stals, l'exposició posa especial èmfasi en les transmutacions que experimenta el conjunt del seu llegat durant la seva trajectòria artística i en la naturalesa repetitiva, esquematitzant i artificiosa del seu treball visual durant més de tres dècades de febril activitat creadora.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura