FCC-Segell-banner4
Blanca Haddad mostra la seva col·lecció de cartrons a la Nau Bostik

Exposicions

Blanca Haddad mostra la seva col·lecció de cartrons a la Nau Bostik

bonart barcelona - 06/04/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014180x180 Banners-FERIARTE-D
La Nau Bostik, carrer Ferran Turné 1-11 de Barcelona, presenta del 4 de maig fins al 4 de juny l'exposició individual de l'artista veneçolana Blanca Haddad. Una oportunitat per veure un conjunt impressionant de cartrons pintats que l'artista ha anat treballant i col·leccionant al llarg dels anys.

Haddad és una artista polifacètica i prolifera l'obra passa per la pintura, la poesia fins al performance. D'ella s'ha dit que és "la pintora estrella de l'expressionisme emergent Llatinoamericà" i tot i que el treball de Haddad sempre s'ha decantat per una postura bastant punk desenvolupant-se en circuits contraculturals, també s'ha donat a conèixer en salons internacionals importants com la Biennal de l'Havana (Cuba) i la Biennal de Conca (Equador), entre d'altres.

En aquesta ocasió Blanca Haddad ens mostra una extensa col·lecció de pintures fetes sobre empaquetatges de cartrons de fruites, un conjunt de peces plenes de riquesa gràfica i pictòrica, acompanyades de pintures de gran format fetes sobre deixalles industrials, a les quals l'artista denomina com " pintures inframodernas ". Sens dubte, aquesta exhibició consolida la recentment reformada Sala Gandul a la Nau Bostik de la Sagrera com una de les sales d'exposicions més interessants de la Barcelona alternativa. L'obra de Haddad és una bona ocasió per celebrar aquest espai i tota la potència pintura en femení.

A la imatge, obres deBlanca Haddad. Foto: Josep Maria Llobet

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner