FCC-Segell-banner4
L\'hotel Barceló Emperadriu, líder en turisme cultural amb el Lázaro Galdiano

Notícies

L'hotel Barceló Emperadriu, líder en turisme cultural amb el Lázaro Galdiano

bonart madrid - 13/04/18
Impremta Pages - banner-180x178180x180 Banner-FERIARTE-A
L'Hotel Barceló Emperadriu se situa com a referent del turisme cultural de luxe gràcies a la seva col·laboració amb el Museu Lázaro Galdiano, al costat del que organitza diferents accions per oferir un servei exclusiu i diferencial. Una col·laboració que proposa nous serveis tant a clients com a visitants de la ciutat que no estan allotjats a l'hotel. D'una banda, una experiència única a la qual pot accedir tothom prèvia reserva. I per als hostes allotjats, nombrosos avantatges com "Les claus de l'art" o la possibilitat d'evitar esperes en el propi museu a l'hora de comprar les entrades. Posicionant així a l'hotel com un dels pilars del turisme experiencial de la cadena.

Gràcies a l'hotel Barceló Emperadriu és possible viure experiències úniques i descobrir llocs històrics de la capital de la manera més exclusiva. Gaudir d'una visita guiada al museu en la qual es podrà descobrir els racons del palau i les històries més secretes de la col·lecció privada de José Lázaro Galdiano. El museu mostra més de tres mil peces distribuïdes en les quatre plantes de l'edifici que permet conèixer la varietat de la Col·lecció que alberga aquest palau icònic de la ciutat. La seva excel·lent pinacoteca abasta grans obres de Goya, Carreño, el Greco, Cranach, Constable o el Bosco i es complementa amb escultures, armes, ceràmiques, marfils, numismàtica, joies, teixits, o miniatures entre altres variades col·leccions. El pla perfecte per cconocer la societat madrilenya del segle XIX. La tarda comença al Bar Eugenie, un magnífic lloc on gaudir d'un refrigeri d'allò més "classy". Una primera parada que dóna pas a l'exclusiva visita del Museu Lázaro Galdiano, que obrirà les portes per al grup guiat per un expert que descobrirà les millors històries del col·leccionista d'art més sibarita de la capital.

Després de gaudir d'una col·lecció d'art sinigual, aquesta experiència continua al Restaurant Mutis, que es converteix en la sala de sopars del famós Lázaro Galdiano. Els plats que se serviran estan inspirats en els autèntics menús que el col·leccionista i la seva dona, Paula Florido, oferien als seus convidats en les llargues sopars de gala que donaven a la seva residència de Madrid.

Per fer aquesta experiència 360º, l'hotel posa a disposició dels seus hostes "Les claus de l'art", una producció exclusiva de 12 tipus de claus amb 12 imatges de les obres d'art més cèlebres al museu. Aquestes claus permeten als clients que reservin una suite o habitació a l'hotel accedir al museu de manera gratuïta i gaudir d'un 15% de descompte a la botiga del museu. Només s'han produït 250 unitats de cada tipus de clau, el que suposa que siguin autèntiques peces de col·leccionista i un servei de gran exclusivitat i luxe per als hostes.

Una experiència que requereix prèvia inscripció i de la qual podran gaudir un nombre limitat de persones. Les properes dates previstes són el 13 d'abril, el 25 de maig i el 15 de juny. A més l'hotel oferirà un servei exclusiu als clients que s'allotgin a l'hotel ja que podran comprar les entrades per accedir al museu sense necessitat de llargues esperes.

Col·laboracions d'aquest tipus, posicionen a Barceló Hotel Group com a líders en una nova forma d'entendre el turisme i oferir experiències úniques als seus clients.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021