banner-elscatala-817x88px
Mor Eugeni Forcano, un del fotògrafs més destacats de la Barcelona dels anys 60 i 70

Notícies

Mor Eugeni Forcano, un del fotògrafs més destacats de la Barcelona dels anys 60 i 70

bonart canet de mar - 23/04/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356Nial nou-180x178
Des de la Fundació Vila Casas s'informa del recent traspàs del fotògraf Eugeni Forcano (Barcelona, 1926 - Canet de Mar, 2018), artista del fons Vila Casas i protagonista de la mostra "La vida atrapada al vol" inaugurada el passat mes de gener al Museu Palau Solterra de Torroella de Montgrí.

Eugeni Forcano ha estat un dels fotògrafs més destacats de la Barcelona dels anys 60 i 70 del segle passat, la que coincideix amb l’arribada del turisme, l’expansió urbana, la generalització de l’automòbil i la fi d’un cicle vinculat a vells costums i tradicions. Amb un llenguatge propi i innovador, l'obra de Forcano ens remet a un humanisme profund que es mescla amb un sentit de l’humor irònic que retrata una societat viva i sincera, que es mou sense complexos davant la càmera.

Des de la Fundació Vila Casas "lamentem aquesta trista notícia després de mesos intensos de treball rigorós amb l'artista i els comissaris de l'exposició, però celebrem l'oportunitat s'haver pogut teixir, conjuntament amb ell, la que seria la seva darrera exposició que romandrà oberta al públic fins al 20 de maig".

A les imatges, a dalt, Eugeni Forcano (foto TV3) i a sota, imatge que es pot veure a l'exposició "La vida atrapada al vol" d'Eugeni Forcano a la Fundació Vila Casas (Palau Solterra de Torroella de Montgri).

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-