Esdeveniment: Presentació del llibre “La Cuina del 1714” de Jaume Fàbrega
Lloc: Espai Eat Art de la Fundació Lluís Coromina de Banyoles
Dates: 19 d’abril del 2015
Organitza: Fundació Lluís Coromina
Presentació de “La Cuina del 1714″ de Jaume Fàbrega
L’Espai Eat Art de Banyoles de la Fundació Lluís Coromina va acollir la presentació del llibre La cuina del 1714, Història i receptes, de Jaume Fàbrega, que recull en aquest llibre el saber gastronòmic de l’època, amb una interessantíssima introducció històrica i una recopilació de receptes delicioses i a l’abast de tothom. Varen assistir a l’acte, entre d’altres, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; el president de la Fundació Lluís Coromina, Lluís Coromina i el director de la fundació, Ricard Planas.
Reportatge gràfic de Pere Duran.