FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"El desig de creure", il·lusions òptiques al Centre d'Art Maristany

bonart sant cugat del vallès - 16/05/18
180x180Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El Centre d'Art Maristany, carrer d' Àngel Guimerà 2 de Sant Cugat del Vallès, presenta a partir del 24 de maig de 2018 l'exposició El desig de creure. L'exposició està comissariada per Cèlia del Diego i mostra els treballs de Lúa Coderch, Enric Farrés, Jordi Ferreiro, Christian Jankowski, Julia Montilla, Dani Montlleó i João Onofre.

El desig de creure reuneix el treball de set artistes que recorren als recursos de l'il·lusionisme, la màgia, la prestidigitació, l'endevinació o les aparicions, amb l'objectiu d'analitzar les circumstàncies que envolten la producció d'il·lusions en relació amb la percepció de la realitat i posen el focus en el paper que hi té la predisposició de l'espectador a creure en uns fets que contradiuen les lleis de la física.

D'altra banda, l'exposició també pretén explorar les possibilitats que ofereix el contacte amb una empresa del context local –en aquest cas Juguetes Borrás, l'empresa centenària de Mataró que s'ha fet famosa, entre d'altres, per les seves capses de màgia i el frare que prediu els canvis atmosfèrics– per obrir un marc de reflexió més ampli des de les arts visuals contemporànies.

A la imatge, cartell de la mostra "El desig de creure". 

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig