970x250_appec2021
Nou logotip del Col·lectiu TAV (Tape Art València)

Notícies

Nou logotip del Col·lectiu TAV (Tape Art València)

bonart valència - 26/06/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
El grup d'artistes que forma el Col·lectiu TAV (Tape Art València) han presentat un nou logotip i web a Nolich on van dur a terme una intervenció amb cintes adhesives de la marca MIARCO, patrocinador oficial en les seves intervencions artístiques.

Jose Miguel Piquer, Álvaro Navarro i Nadia Montero són els tres artistes darrere de TAV, els que utilitzen les parets de qualsevol lloc com llenços per a la creació de les seves peces efímeres.

Les seves intervencions es caracteritzen per un estil molt visual, de formes geomètriques, i colors fluor. El col·lectiu desenvolupa sempre el muntatge de les instal·lacions en l'espai en què es crearà, ja que es tracten de peces efímeres per crear després el disseny a l'ordinador i traslladar-lo a la realitat amb cintes adhesives. Encara que en ocasions també té cabuda la improvisació d'aquest art urbà.

Es tracta del primer grup creat a l'Estat sobre aquest art fa ja més de 7 anys i les seves instal·lacions van començar decorant un espai de coworking de la mateixa manera que demà, tornaran als orígens amb la intervenció que realitzaran en Nolich.

Et poden
Interessar
...

817x68