Expo Josep Coll 2022 baner
DOCfield Barcelona​ reflexiona sobre l\'efecte dels afectes

Notícies

DOCfield Barcelona​ reflexiona sobre l'efecte dels afectes

bonart barcelona - 19/07/18
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWEude, generic
DOCfield Barcelona, ​​el festival de fotografia documental de Barcelona, ​​celebra la seva 6a edició del 8 de novembre al 9 de desembre i proposa reflexionar sobre l'amor. Organitzat per la Fundació Photographic Social Vision, entitat sense ànim de lucre compromesa en la divulgació del valor social del fotoperiodisme.

DOCfield Barcelona transforma Barcelona en el centre de referència internacional de la fotografia documental i el periodisme visual, i reconeix públicament el seu valor social. Un festival gratuït i obert a tothom que convida a la reflexió, al debat ia la creació d'opinió pública.

La temàtica de la 6a edició de DOCfield gira al voltant de l'amor. El festival explora i investiga les diferents formes d'aquest sentiment humà que busca la trobada i la unió amb l'altre ser: quins efectes produeix l'afecte? Fidel als seus principis, DOCfield Barcelona és un festival que planteja interrogants a través de la fotografia documental amb l'objectiu de fer reflexionar al públic. La temàtica de la nova edició del festival va sorgir de les valoracions anònimes realitzades pels assistents en la passada edició del festival.

La programació del festival inclou 7 exposicions a la secció oficial -articulada a través de la RUTA DOCfield- i 16 en seus convidades, visites guiades, projeccions audiovisuals gratuïtes, la jornada DOCfield PRO per a professionals del periodisme, de la comunicació, de la cultura i del tercer sector, que motivi la reflexió i l'anàlisi d'experiències d'èxit en comunicació i connexió amb les audiències, i la V edició del premi de fotollibre DOCfield Dummy Award Fundació Banc Sabadell.

A la image, Isadora Kosofsky, "Senior Love Triangle".

Et poden
Interessar
...

817x68