FCC-Segell-banner4
El Bòlit, Centre d\'Art Contemporani exposa \

Exposicions

El Bòlit, Centre d'Art Contemporani exposa "Un món paral·lel"

bonart girona - 20/08/18
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Baner_Viladot_Bonart_360x356
”Un món paral·lel” es pot visitar al Bòlit. Centre d’Art Contemporani de Girona fins al 23 de setembre del 2018.

Comissariada per Joan Fontcuberta, l’exposició Un món paral·lel presenta els treballs dels artistes Azahara Cerezo, Roberto Feijoo, Andrés Galeano, Albert Gusi, David Mayo, Alberto Salván, Txema Salvans, Rubèn Torras Llorca i Bárbara Traver.
L’exposició col·lectiva, produïda per Roca Umbert Fàbrica de les Arts, recorre un ampli ventall d’opcions tot explorant qüestions de percepció del territori, paisatge, tecnologia i representació virtual de la realitat.
Un món paral·lel pren com a punt de partida una nova percepció en diferit i de segona mà que proporciona Google Street View de qualsevol lloc transitable sobre el planeta. Els efectes que se’n deriven són molt pràctics per als usuaris i per aquest motiu Google Street View ha esdevingut tan popular com a sistema per localitzar adreces o per identificar racons concrets. Però també ha generat un nou territori de recerca conceptual i de creativitat i ha incentivat, així, nombrosos projectes d’artistes contemporanis: la disponibilitat i la contingència de les imatges obtingudes de la interfície genera una substància visual inèdita –la representació virtual de la realitat– que convida a ser bussejada críticament i plàsticament.

A la imatge, Rubèn Torras Llorca. Road Moview.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat