BONART-817x68px-Màscara
La Suite Subhastes posa a la venda la col·lecció provinent d\'una vila catalana

Mercat de l'art

La Suite Subhastes posa a la venda la col·lecció provinent d'una vila catalana

bonart barcelona - 25/09/18
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWImpremta Pages - banner-180x178
La Suite Subhastes, carrer Comte de Salvatierra 8 de Barcelona, posa a la venda una vila de la costa catalana. Una subhasta especial arrenca la temporada, dedicada completament a una col·lecció privada provinent d'una vila situada a la costa catalana.

El proper dia 27 de setembre de 2018 a les 19h.00h, la Suite Subhastes comença la seva temporada de subhastes posant a la venda 76 lots, entre obres d'art, mobiliari i peces de col·lecció, tots procedents d'una magnífica vila de la costa catalana que pertany a un col·leccionista privat.

S'hi podrà trobar pintura flamenca, holandesa i italiana dels segles XVI al XVIII, entre els quals destacaria el lot 5, una pintura sobre coure d'escola flamenca de finals del XVI, molt proper als treballs de Hieronymus Francken III, Frans Franken II o Hendrik van Balen the Elder, representat una escena de la història de Moisès, amb una qualitat i detalls magnífics. També sorprèn el Lot 12, Paisatge amb arquitectura i natura morta de caça, una gran composició de Jan Weenix (Amsterdam, 1640-1719), oli sobre tela (210 x 173 cm.).

També una àmplia col·lecció d'objectes que conformaran una subhasta molt variada. En mobiliari destaca el Lot 19, un bargueño italià incrustat amb pedres i ivori datat cap a 1800 i una espectacular parella de cadires de braços estil Imperi rematat en caps de lleó. Com a curiositat hi ha una parella de grans mascarons en bronze daurat (França, cap a 1900) procedents de la decoració de l'antic Hotel Claridge de París adquirides pel col·leccionista al final de la dècada de 1970 o una gran parella de lleons (100x130x43 cm.) Esculpits en alabastre de finals del segle XIX. La col·lecció també inclou un magnífic tríptic en os policromat i carey (cap a 1800) i pintura catalana del segle XIX.

A la imatge, "Moisès colpejant la roca", Escola flamenca del segle XVI.

Et poden
Interessar
...