FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Col·lapse" de Joan Morey al Centre d'Art Tecla Sala

bonart l'hospitalet de llobregat - 20/11/18
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
“Col·lapse”, de Joan Morey es pot visitar del 23 de novembre al 13 de gener del 2019 al Centre d'Art Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat.

L’artista Joan Morey presenta aquesta tardor el projecte Col·lapse, que tindrà el comissariat de Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa). El projecte constarà de tres etapes que tindran lloc al Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats, al Centre d’Art Tecla Sala i en una ubicació encara per revelar i que es manté expressament en secret. La primera etapa serà l’exposició Màquina desitjant, màquina de treball, que revisa deu projectes importants dels últims anys de l’artista i que té lloc a Fabra i Coats fins al 13 de gener del 2019.
En segon lloc, el Centre Tecla Sala serà escenari de la versió definitiva de l’exposició Cos social [Lliçó d’anatomia], projecte amb què Morey va guanyar el 2017 la 3a edició del premi Videocreació. Amb aquesta videoperformance, Joan Morey cerca crear una taxonomia analítica de l’execució de l’obra artística (en aquest cas centrat en la performance) i la seva gramàtica, tot recolzant-se en l’estètica de les lliçons d’anatomia del barroc en la contraposició del cos (performer) i l’escenari (lloc on succeeix l’acció). Cos social va clausurar l’edició del 2017 del festival Loop.
Col·lapse conclourà al gener amb una performance inèdita que portarà per títol Màquina esquizofrènica, que se sap que dialogarà amb el passat físic i discursiu de l’espai en què es farà, mantingut fins ara en secret.

A la imatge, Cos social. Lliçó d'anatomia de Joan Morey. Cortesia de l'artista.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-