970x250_appec2021

Notícies

50 anys de la fàbrica Tipel, tema central del número 193 de la revista bonart

bonart 13/02/21
50 anys de la fàbrica Tipel, tema central del número 193 de la revista bonart Portada del número 193 de la revista bonart
Peral_Banner-Bonart_180x180Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
El proper número de la revista bonart, que arriba ja a la xifra de 193, ens ofereix com a tema central un reportatge sobre els cinquanta anys de les pintures que el duet format per Eduard Arranz-Bravo i Rafael Bartolozzi van crear l’any 1971 a la fàbrica Tipel de Parets del Vallès. L’obra, que va ser restaurada el 2019, esdevé una icona que ha seduït la mirada de propis i estranys durant dècades al costat de l’autopista AP-7.

Així mateix, la publicació recull la mort de l’artista Domènec Fita, una entrevista de Lídia Penelo amb el polifacètic creador Antoni Llena que proclama “La profunditat és a la pell” o un reportatge amb la nova directora de la Fundació Palau, Anna Maluquer, a cura de la crítica d'art Mercè Alsina.

Entre els articles d’opinió destaquen les aportacions de Daniel Giralt-Miracle, Vicenç Altaió, Xavier Barral, Montse Badia o Luis Antonio de Villena o firmes emergents com les d’Aina Mercader, Núria F. Rius, Gisella Chillida, Albert Mercadé o Natàlia Lloreta.

Entre les exposicions destaquen les del nou centre de la Fundació Mapfre KBr, una dedicada a Claudia Andujar i els daguerreotips del CRDI de Girona, “Una invitació a l’oci” de Caixafòrum Barcelona, “Mart” al CCCB, Vicenç Viaplana a la Fundació Vila Casas, Fina Miralles al MACBA, Jordi Ortiz al MAMT o Bernardí Roig a la galeria Miguel Marcos.

Més informació: www.bonart.cat/revista

 

Et poden
Interessar
...

benedormiens_Àlvar_suñol_2