FCC-Segell-banner4

Exposicions

L´àngel de la història al LABoral

bonart - 20/10/09
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat

laboralLABoral inaugurarà el dijous, 22 d'octubre, Feedforward. L'àngel de la història, una exposició en la qual s'aborda l'actual moment històric en què les restes dels conflictes polítics i la desigualtat econòmica s'amunteguen, mentre les forces globalitzades, reforçades en gran mesura pel "progrés" de les tecnologies digitals de la informació, ens empenyen inexorablement cap endavant.


El títol de la mostra fa referència al quadre Angelus Novus de Paul Klee, que Walter Benjamin va interpretar, com és ben sabut, com un "àngel de la història" paralitzat per les ruïnes d'un passat que s'apilen davant seu mentre una tempesta li empeny cap enrere, des del paradís cap a un futur incert (el progrés).


La mostra inclou 29 obres realitzades per 27 creadors i equips d'artistes i està comissariada per Steve Dietz, director artístic de la 01SJ Biennial, i Christiane Paul, Directora del Programa de Graduats d'Estudis dels media, New School, NY i Comissària Adjunta de New Media Arts, Whitney Museum of American Art. L'exposició romandrà oberta al Centre d'Art i Creació Industrial fins el 5 d'abril de 2010.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88