FCC-Segell-banner4

Exposicions

Apunts d´actualitat (17)

bonart - 05/10/10
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Fondamenta presenta Sinclair-Mahdavid i Mariano Soto. L'espai d'art i cultura del carrer Sant Miquel, 776 de Palma presenta a l'espai Pomar-Flores el 7 d'octubre una exposició de Sinclair-Mahdavi i Mariano Soto. La mostra presenta pintures, aquarel·les sobre paper d'arròs, caligrafies i xilografies.

Parada del Bus Gaudí-La Pedrera CatalunyaCaixa a Girona. El Bus de CatalunyaCaixa sobre Gaudí i La Pedrera continua el seu recorregut per Catalunya que va iniciar el juliol. Després d’haver estat a diverses poblacions de les comarques de Tarragona, Barcelona i Girona, aparca  a la ciutat de Girona on s’hi estarà des del dia 5 fins el 9 d’octubre a la Plaça Poeta Marquina. La seva ruta per Catalunya de 2010 va començar a primers de juliol a Cambrils per continuar després a Tarragona, l’Hospitalet de l’Infant, El Vendrell, Castelldefels, Sitges, Barcelona, Blanes, Lloret de Mar i Girona. Posteriorment, anirà cap a Manresa i després a la ciutat de Lleida.

Exposició del còmic Frank Cappa al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Organitzada per FICOMIC i el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la mostra Frank Cappa. Vinyetes en gran angular serà inaugurada dijous 7 d'octubre a les 18.30 hores, a la seu del Col·legi de Periodistes, Rambla Catalunya 10, principal, 08007 Barcelona. Posteriorment, a les 19.00, se celebrarà una taula rodona sobre reporterisme de guerra, en la qual hi participaran Alfredo Sommer Geniés, fill de Manfred Sommer i autor de còmics com Alex Magnum i Moko; Antonio Martín, editor de Glénat i reconegut crític i historiador de còmic. També els acompanyaran Maria Alba Gilabert, periodista que ha cobert diferents conflictes durant anys per Catalunya Radio i Ricard Garcia Vilanova, fotògraf freelance que col·labora entre d'altres per Wall Street Journal i La Vanguardia, ha cobert Afganistan els últims dos anys i altres països com l'Iraq. La taula serà moderada pel redactor en cap de Cultura i Espectacles dels diaris El Punt i l'Avui, Jaume Vidal.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner