banner-elscatala-817x88px

Notícies

Apunts d´actualitat (20)

bonart - 06/10/10
Banner300x300BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
'Madrid procesos 10' convoca concurs i inaugura a Berlin. Per sisé any consecutiu, l'Associació d'Artistes Visuals Associats de Madrid ha convocat el concurs per la selecció de quatre projectes artístics inscrits a Madrid procesos 10. La presentació dels projectes es va obrir l'1 d'octubre i es tancarà el 22 de novembre. Més informació a www.avam.net Pel que fa a Madrid procesos 10/Berlin, David Trullo i Iván Pérez seran a Berlín amb Rtists in residence Madrid Berlin del 7 al 10 d'octubre a l'antiga biblioteca de la ciutat de les belles arts de Berlin. A la imatge l'obra de David Trullo.

Concurs d'il·lustració i disseny Raima. Romina Martí O'Toole amb l'obra La línia de l'acróbata ha guanyat el primer premi del Concurs organitzat per Raima, El paper i el circ. El segon premi ha estat per Hector Olivares Castellote amb Benvinguts. Accèssits per Isaac Gimeno, Carlos Pérez i Bruno Veloso. En aquesta novena edició del Concurs Raima d'Il·lustració i Disseny que es convoca binennalment des de l'any 1994 s'han rebut un total de 523 obres, un 58 per cent més que el 2008.

Nou centre d'història contemporània de Barcelona. Avui dimecres dia 6 d'octubre en el Parc Central del Poblenou tindrà lloc la presentació del MUHBA Oliva Artés, el nou centre del Museu d'Història de Barcelona dedicat a la història contemporània de la ciutat.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]