FCC-Segell-banner4

Notícies

El 26 i 27 de gener, bonart presenta el primer diari d´art on line en català i entrega els Premis bonart

bonart - 21/01/12
180x180220317_Verdu_Bonart-180x180


[caption id="attachment_22198" align="aligncenter" width="291" caption="A dalt, guardonats dels segons premis bonart. Arnau Puig, amb el director de la revista, Antoni Vila Casas, Maria Lluïsa Borràs i Rafael Marquina. A baix, l’acte a Girona amb Pere Macias, Joan Fontcuberta, Joan Manuel Tresserras, Ricard Planas, Anna Maria Camps i els premiats Torres Monsó i Isidre Vicens (Fotos Claudi Valentí)."][/caption]

La Fundació Vila Casas de Barcelona i la Fundació Valvi de Girona seran escenari els dies 26 i 27 de gener de la presentació de bonart actualitat, el primer diari d’art on line en català, i de l’entrega de la tercera edició dels premis bonart, que atorga la nostra revista a les persones i institucions que més han destacat en la seva tasca a favor de les arts plàstiques.

La Fundació Vila Casas de Barcelona, que ja va ser escenari de l’acte en què bonart va entregar els seus segons premis, tornarà a obrir les portes als nombrosos invitats del món de la cultura, que seran presents en la presentació del primer diari d’art on line en català. El 27 de gener, la presentació tindrà lloc a la Fundació Valvi de Girona.

Les noves tecnologies han entrat de ple en el món de l’informació. bonart sempre ha volgut ser innovador en aquest sentit. Per aquest motiu, des de fa un any hem inclòs en la nostra pàgina web un apartat on line, que ha ofert les notícies del dia a dia. Ara considerem que ha arribat el moment de fer un altre pas endavant i oferirem, conjuntament amb la web de bonart, el nou diari d’art en català. El lector de bonart tindrà, a partir d’ara, dos canals informatius: Un on line, amb el diari digital, i la revista de paper, que continuarà sortint cada mes al carrer per oferir més reportatges en profunditat, temes d’actualitat i opinions de destacades personalitats del món de les arts plàstiques.

Durant més d’un any hem treballat per oferir un producte de primera línia. bonart actualitat pretén reflectir, a l’instant, el dia a dia del mon de l’art, no només en l’ambit que fins ara hem cobert (Catalunya, Balears, Andorra, País Valencià i Aragó). També extenem la nostra xarxa arreu de l’Estat espanyol, d’Europa i del món. Un altre apartat serà el de la gestora cultural, en què bonart s’ha implicat de manera decidida en els darrers temps dirigint l’Espai Eat Art Lluís Vilà de Banyoles i comissariant exposicions com la de Romà Vallès a la Fundació Vila Casas; José Manuel Ciria a Sitges; Pere Brull a Vilanova i la Geltrú.... alhora que hem editat llibres com el de l’homenatge a Navarro Vives en el seu vuitantè aniversari i el dels 25 anys d’activitat artística de Wolfgang Berus, resident a Cadaqués i Palma. Els dies 26 i 27 de gener, doncs, són fites importants per a tota la familía de bonart: lectors, subscriptors, anunciants, col·laboradors... Tots esteu invitats a la Fundació Vila Casas de Barcelona i a la Fundació Valvi de Girona.

Els tercers premis bonart

A la Fundació Vila Casas de Barcelona s’entregaran, el dia 26 de gener del 2011 a partir de les vuit del vespre, els guardons a Loop, festival internacional de videoart de Barcelona (Carles Duran, Llucià Homs i Emilio Álvarez); a Fernando Pinós i Maria Guirao, galeristes, col·leccionistes i impulsors del Museu del Modernisme Català; a David G. Torres, crític d’art i comissari del pavelló de Catalunya i Balears a la Biennal de Venècia 2011 i a Romà Valles, artista.

A la seu de la Fundació Valvi de Girona rebran els guardons, el dia 27 de gener a les vuit del vespre, Fundació Valvi (Joaquim Vidal), per la promoció de l’art contemporani a les comarques gironines; Grup Praxis 75 (Lluís Bosch Martí i Bep Marquès), grup artístic fundat a Girona l’any 1975; Ingravid, festival de cultura contemporània de Figueres (Rafael Camps i Esther Pujol) i Isaki Lacuesta, cineasta i autor del documental sobre Miquel Barceló El cuaderno de barro.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura