FCC-Segell-banner4
Artium ens pregunta \

Exposicions

Artium ens pregunta "I tu, què col·lecciones?"

bonart vitoria-gasteiz - 11/10/12
180x180 Banner-FERIARTE-ABanner-Flama-180x180px_v1-esp
ARTIUM, Centre-Museu Basc d'Art Contemporani de Vitòria-Gasteiz, presenta l'exposició I tu, què col·lecciones?, un projecte educatiu que convida a reflexionar sobre diferents aspectes de l'acte de col·leccionar amb motiu de les diverses exposicions que es presenten en el Centre-Museu a partir de la seva col·lecció permanent. La mostra, comissariada per Charo Garaigorta, recollirà fins al 29 de juny del 2013 en forma fotogràfica les col·leccions personals aportades per usuaris virtuals i visitants i les exposarà a la Avantsala del Centre-Museu. El projecte també inclou l'activitat teu proposta de col·lecció on els participants crearan diferents possibles col·leccions a partir d'uns objectes que es col·locaran en unes caixes a la sala de l'exposició. L'exposició anirà component amb les aportacions de les col·leccions privades que aportin les persones durant tot l'any i amb les col·leccions propostes en l'activitat que es realitza en ARTIUM.

Tothom ha col · leccionat alguna cosa en algun moment de la seva vida. Compulsiu en du origen, l'acte de col · leccionar evoluciona al joc, cap al creatiu, i requereix una presa de decisions com la classificació, l'ordenament, i tots els temes i subtemes que fan derivar les col · leccions cap a nous horitzons.

I tu, què col · lecciones? és un projecte educatiu que convida a reflexionar sobre diferents aspectes de l'acte de col · leccionar amb motiu de les diverses exposicions que es presenten al Centre-Museu a partir de la seva col.lecció permanent. També és un espai d'intercanvi en què el públic pot interactuar i aportar les seves idees participant en les dues activitats que es proposen.

A la imatge varetes màgiques de Nastia Voor Int Holt

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021