FCC-Segell-banner4

Notícies

La Sagrada Família i el MNAC signen un acord de col·laboració

bonart barcelona - 07/07/14
Nial nou-180x178BanerJaumeRiba05
El Patronat de la Sagrada Família i el Museu Nacional d’Art de Catalunya signen un acord de col·laboració de gran abast, amb la voluntat de treballar conjuntament en projectes culturals en el marc de les seves missions patrimonials i les seves col·leccions.

Com a primer fruit d’aquest acord, un important conjunt d’obres d’Antoni Gaudí i d’altres autors s’exposaran permanentment en el marc de la nova presentació de la col·lecció d’art modern, que el Museu Nacional obrirà a finals del mes de setembre. Aquest esforç conjunt reforçarà definitivament el Museu Nacional com a centre de referència per a les arts del modernisme a Barcelona i a Catalunya.

En la mateixa operació un conjunt d’obres de la Casa Museu Gaudí seran restaurades per equips del Museu Nacional, per tal de ser exposades en el futur al jardí de la Casa Museu Gaudí, propietat de la Junta Constructora del Temple de la Sagrada Família i situada al Park Güell.

La projecció internacional de l’obra d’Antoni Gaudí, la recerca científica o els projectes educatius i d’ensenyament superior són, entre d’altres, àmbits de treball que la Sagrada Família i el Museu Nacional abordaran en el futur en el marc d’aquest conveni.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura