banner-elscatala-817x88px
L’UIB i la Fundació Miró signen un conveni de col·laboració

Notícies

L’UIB i la Fundació Miró signen un conveni de col·laboració

bonart palma - 07/07/14
Banner_DIM2022_180x180_01Nial nou-180x178
Fernando Gilet, president de la Fundació Pilar i Joan Miró i tinent de batlle de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració. També hi han assistit Elvira Cámara, directora de la Fundació, la doctora Maria Josep Mulet, cap del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB, i el doctor Antonio Fernández Coca, director de l'Estratègia de Comunicació i Promoció Institucional de la UIB. Ambdues institucions han col·laborat en el procés de selecció, producció i difusió de l’obra que s’ha elegit per obsequiar els estudiants que es graduen enguany a la UIB. La UIB convocarà cada any un procés de selecció de l’autor a través d’un concurs d’artistes. La UIB i la Fundació nomenaran una comissió, que serà l’encarregada de seleccionar l’obra.

Fernando Gilet ha destacat que «avui és un dia important, perquè una institució tan rellevant per a la nostra societat com és la Universitat de les Illes Balears i una altra institució de gran presència cultural i artística com és la Fundació Pilar i Joan Miró, signen un conveni de col·laboració que fonamentalment ajudarà perquè la Fundació sigui cada vegada més a prop dels nostres ciutadans, i s’adreça, sobretot, al públic acadèmic i a la joventut. Aquesta era una de les aspiracions més importants per al nostre fundador, Joan Miró: apropar la gent al món de la cultura, al món de l’art».

El doctor Llorenç Huguet, per la seva banda, ha insistit que «és un dia important per a tots, ja que, tot i que les dues institucions ja tenen un certa relació quant a contractes de pràctiques i visites de grups, avui s’ha signat un acord marc per donar cobertura a aquestes activitats i d’altres que en puguin sorgir, així com a una idea específica que va tenir Antonio Fernández Coca, molt interessant: enguany, a les cerimònies de graduació, es lliurarà una obra gràfica realitzada als Tallers d’Obra Gràfica de la Fundació Pilar i Joan Miró de Mallorca».

Et poden
Interessar
...

817x68