FCC-Segell-banner4
Col·lectiva d\'art contemporani a l\'espai de la Cabanya

Exposicions

Col·lectiva d'art contemporani a l'espai de la Cabanya

bonart montesquiu - 31/07/14
BanerVictor04180x180
El dia 3 d'agost a les 12 del migdia, s'inaugura a l'espai de la Cabanya del Castell de Montesquiu, la "IV Exposició Col·lectiva Multidisciplinar d'Art Contemporani" que organitza la Gestora Cultural Circuit Artístic en col.laboració amb la Diputació de Barcelona. La mostra  traça un eix transversal entre disciplines per tal de mostrar l'actualitat de l'art contemporani amb una important selecció de quaranta-sis  obres de setze artistes nacionals i internacionals de diverses especialitats: pintura, escultura i instal·lació. La cloenda de la inauguració anirà a càrrec de l'artista Eudald Alabau amb la performance "La vida, un camí" que durà a terme als jardins del Castell. La mostra es pot visitar els dissabtes i diumenges d'11h a 14h del 2/8 al 31/8.

El Circuit Artístic és un entorn professional que dona suport i promoció als artistes tant consolidats com emergents, mitjançant diverses actuacions (exposicions, mostres, certàmens, fires), i compta amb la col·laboració de fundacions, museus, Diputacions i entitats privades de tot l'estat.

Artistes seleccionats: Àngel Del Barrio - Pintura – Madrid; Victor Bokarev - Pintura – Rússia; Antonia Dávalos - Escultura – Múrcia; Josep Delgado - Pintura – Barcelona; Esku-Art (Mikel Martinez) - Instal.lació – Bizkaia; Aleix Fontseré - Escultura – Barcelona; Chuca Garrote - Pintura - La Corunya; Joan Gispert - Pintura – Barcelona; Jaime Graschinsky - Escultura en vidre – Argentina; Basi Mateo - Pintura – Saragossa; Miquel Mesquida - Pintura – Mallorca; Nietto (Manuel Nietto) - Pintura - La Corunya; Conchi Ororbia - Pintura – Navarra; Neus Pino - PIntura – Barcelona; I.R.S. (Imma Rodriguez) - Pintura - Les Palmes de Gran Canaria i M. Antonia Zamora - Escultura en ceràmica – Madrid. La mostra ha estat comissariada per la coordinadora del Circuit i artista visual Eva Cunill.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura