FCC-Segell-banner4
Samuel Aranda presenta “Objectiu ?BCN. Retratem la ciutat” a la Virreina

Exposicions

Samuel Aranda presenta “Objectiu ?BCN. Retratem la ciutat” a la Virreina

bonart barcelona - 26/11/14
banner-elscatala-180x180pxBanerVictor04
El dia 3 de desembre, a les 12.30h a la Virreina Lab de la Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99) es presentarà l’exposició col·lectiva Objectiu ?BCN. Retratem la ciutatcomissariada pel fotògraf Samuel Aranda i resultat del treball de 200 fotògrafs que han participat, durant 5 mesos, de febrer a juny del 2014 al curs Objectiu ?BCN. organitzat per L’ICUB i la Xarxa de Centres Cívics de la Ciutat i dirigit pel mateix Aranda.

A l’acte hi assistirà el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el comissari del projecte, Samuel Aranda i algun dels participants.

El projecte de fotografia documental Objectiu ?BCN es va dur a terme a 12 centres cívics de 10 districtes de la ciutat amb un programa de classes teòriques, sessions pràctiques i sortides fotogràfiques impartides per fotògrafs de reconegut prestigi internacional com ara Fernando Moleres, Walter Astrada, Moises Saman, Emilio Morenatti, Toni Amengual, Juan Manuel Castro Prieto o Txema Salvans, entre d’altres.

El resultat del projecte és la creació d’un relat visual col·lectiu de Barcelona a través de centenars d’ imatges que es presenten a La Virreina Centre de la Imatge. La música del carrer, els cavalls de la Mina, les víctimes dels desnonaments, els nostres mercats, la Colònia Castells, les residències artístiques, els horts ciutadans, les xurreries, la tercera «joventut», els ocellaires, els treballadors en vaga, les xemeneies industrials, la «turistificació», la pell arquitectònica de la gran urbs, els bombers, el circ fet art, la crisi econòmica, el port, els grafits autoritzats i els prohibits, l’economia col·laborativa… són algunes de les moltes veus d’aquest retrat plural de Barcelona.

A la imatge, fotografia de Samuel Aranda.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner