FCC-Segell-banner4
Jordi Díaz Alamà i la Barcelona Academy of Art a La Destil·leria

Exposicions

Jordi Díaz Alamà i la Barcelona Academy of Art a La Destil·leria

bonart mataró - 30/01/15
Nial nou-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Del 7 de febrer al 18 de març Jodi Diaz Alamà i la Barcelona Academy of Art exposen a La Destil·leria del carrer del Real, 282-284 de Mataró. La pròxima mostra a l’espai de La Destil·leria no és una col·lectiva, sinó més aviat una obra coral. Es tracta d’una exposició sota la batuta experta de Jordi Díaz Alamà, que des de la seva obra i el seu mestratge propicia la participació d’estudiants destacats de la Barcelona Academy of Art amb la voluntat d’establir un diàleg entre l’obra acadèmica i l’obra personal.

El corrent artístic amb què s’identifica Díaz Alamà és el realisme figuratiu contemporani, que troba les seves arrels en la recerca d’un sistema acadèmic conreat durant el segle XIX a les millors escoles acadèmiques d’Europa. «Es tracta d’una obra pictòrica realista, tradicional i clàssica al servei de la representació d’elements i conceptes actuals», explica l’artista.

Demanat sobre els referents necessaris que expliquen la seva obra, Díaz Alamà no dubta en citar Velázquez, Sorolla, Sargent i Fortuny –grans mestres de tots els temps– i els contemporanis Alex Kanevsky, Sophie Jodoin, Antonio López o Odd Nerdrum. Avui, amb aquesta mateixa filosofia i amb un programa docent rescatat d’aquestes grans institucions acadèmiques del passat, la Barcelona Academy of Art vol formar els artistes del futur dotant-los d’una bona base que els permeti construir un llenguatge propi i personal amb la inclusió de conceptes més contemporanis.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells