FCC-Segell-banner4
\

Certàmens

"In /Be /Out Side Art", programa paral·lel de la fira Art Madrid 2015

bonart madrid - 08/02/15
Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La fira d'art contemporani Art Madrid'15 estén el seu Programa Paral·lel al llarg de tot febrer i presenta "In/Be/Out Side Art. Als marges de l'art", exposició desenvolupada al Cercle de Belles Arts amb la col·laboració d'Un ojo para el Arte i l'Associació Debajo del Sombrero.

L'art outsider o art marginal ha crescut en interès tant per als professionals de l'art com per als psiquiatres i Art Madrid'15 recull alguns d'aquests artistes en una exposició molt especial amb l'obra de: Belen Sánchez / Miguel García / Rubén Cabanillas / Alicia Moneva / Gabriela Targhetta / Irantzu Lekue / Yolanda Marc / Philipp Meyer (Projecte LIFE.)

A "In/Be/Out side Art s'estrena la peça de vídeo art" Extreme Dance "de Betlem Sánchez i també s'exposen obres creades per a ser gaudides des de la tangent, amb la intuïció i la imaginació, dedicades a persones amb discapacitat visual, i entre les quals es troba Life, el primer còmic creat per a invidents.

Per completar la mostra, hi haurà una xerrada/col·loqui per parlar sobre art outsider i art accessible amb Un ojo para el Arte, Debajo del Sombrero i Graciela García, crítica i comissària independent especialista en Art Brut. Més informació aquí: http://www.art-madrid.com

Et poden
Interessar
...

817x68