Expo Josep Coll 2022 baner
La Col·lecció Bassat surt per primera vegada de Catalunya per mostrar-se a Alcobendas

Exposicions

La Col·lecció Bassat surt per primera vegada de Catalunya per mostrar-se a Alcobendas

bonart alcobendas - 06/11/15
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El Centre d'Art d'Alcobendas (CAA) exposa, de l'11 de novembre al 31 de gener del 2016, la mostra Col·lecció Bassat 1947-1979.

La Col·lecció Bassat compta en l'actualitat amb gairebé dues mil obres originals i constitueix un dels fons més representatius del que ha estat l'art català de la segona meitat del segle XX. Per primera vegada, aquesta col·lecció surt de Catalunya i 106 de les seves obres es mostraran al CAA.

Per a Lluís Bassat, "aquesta exposició és la més completa de les que s'han realitzat fins ara, amb 106 obres de Tàpies, Cuixart, Ponç, Ràfols-Casamada, Hernández Pijuan, Clavé, Óscar Domínguez, Guinovart, Millars, Saura, Joan Vilacasas i escultures d'Alfaro, Chillida, Miró i Sergi Aguilar."

Aquesta selecció d'obres representa els 40 anys més interessants de l'art contemporani català, amb la incorporació de destacats representants de la pintura i escultura espanyoles dels anys 50 al 70. La mostra és fidel reflex de la personalitat d'un col·leccionista enamorat de l'art contemporani que durant anys ha anat rastrejant galeries i col·leccions amb gran criteri, olfacte, gust i passió per l'art i els artistes d'aquesta generació.

La mostra s'inaugura l'11 de novembre a les 19,30h.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]