FCC-Segell-banner4
La galeria Machado-Muñoz  acull les escultures del col·lectiu Von Pelt

Exposicions

La galeria Machado-Muñoz acull les escultures del col·lectiu Von Pelt

bonart madrid - 16/11/15
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356banner-elscatala-180x180px
El 19 de novembre, a les 19h, la galeria Machado-Muñoz (carrer José Marañón, 4, Madrid) inaugura Castellà brutalista, la primera exposició a la galeria del col·lectiu de disseny establert a Berlín Von Pelt.

La mostra aplega una selecció de peces de mobiliari llautó, The Golden Calf, així com ceràmiques d'inspiració popular, produïdes per Machado-Muñoz.

La col·lecció The Golden Calf està inspirada en les històries bíbliques i l'estètica de les pel·lícules de Pier Paolo Pasolini com Èdip Rei. Es tracta de peces fetes de llautó i bronze rescatats de ferreteries.

La sèrie Castellà brutalista és una reinterpretació contemporània de la tradició popular espanyola amb diverses referències a l'estil espanyol, l'art sacre i la cultura artesana. A través de peces de mobiliari i ceràmiques, entre altres objectes, Von Pelt ofereix la seva original revisió de diverses tradicions històriques, especialment la tradició castellana.

Von Pelt és un col·lectiu de disseny format per un equip creatiu multidisciplinari d'escultors, dissenyadors, artesans, investigadors tèxtils i ceramistes d'Espanya, Alemanya i Itàlia. Els seus projectes es caracteritzen per tenir una gran influència de referències històriques i culturals que reinterpreten amb enginy i originalitat. Produeixen i dissenyen mobiliari contemporani, catifes, ceràmiques, accessoris, instal·lacions i projectes d'art.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura