FCC-Segell-banner4
La Casa Bardín acull una col·lectiva de gravat en motiu de l\'Any Sempere

Notícies

La Casa Bardín acull una col·lectiva de gravat en motiu de l'Any Sempere

bonart alacant - 16/11/15
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014180x180
Del 18 de novembre al 12 de febrer del 2016, la Casa Bardín (carrer Sant Ferran, 44, Alacant) acull l'exposició col·lectiva Taller de gravat Eusebio Sempere, en emotiu de les conmemoracions de l'Any Sempere.

Entre les activitats que es realitzen des de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert en aquest Any Sempere es vol valorar el treball realitzat per Eusebio Sempere i Abel Martín en el camp de l'obra gràfica com a pioners de la serigrafia artística a Espanya.

Les Trobades amb el gravat, que se celebren el 19, 24 , 26 de novembre, neixen de la idea de mostrar com la gràfica s'està desenvolupant amb els nous temps, abandonant les rigideses i adoptant una gran versatilitat.

Es presenten unes propostes que s'allunyen de la minuciosa reproducció en paper, donant pas a la seva hibridació amb altres mitjans i la importància no se centra ja només en l'estampa.

Es parla de processos, de matrius com a peces i de còpies que canvien cada vegada que s'estampen, de murs convertits en matrius i estampacions per arrencada, de planxes de plàstic entintades amb llum i ombra.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura