FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Metamorfosi", col·laboració entre l'Escola d'Art i Superior de Disseny Serra i Abella i Tecla Sala

bonart l'hospitalet de llobregat - 21/01/16
Baner_Esteva_Bonart_360x356Banner-Flama-180x180px_v1-esp
El Centre d'Art Tecla Sala inaugura el 28 de gener a les 19.30 h. a l'Espai Cub Metamorfosi, un projecte de col·laboració entre l'Escola d'Art i Superior de Disseny Serra i Abella de L'Hospitalet de Llobregat i el Centre d'Art Tecla Sala. La col·laboració s'estableix en el marc del programa Hibridacions i Contextos que promou la col·laboració entre els centres d’art i les escoles d’art i disseny de Catalunya, consistent en el disseny i la realització d'un espai escènic per a un espectacle musical, en què participen els alumnes de 4t del grau de Disseny Gràfic de les assignatures d'Espais Efímers i d'Intervencions audiovisuals.

El concepte que vertebra aquesta proposta és el de la metamorfosi o transformació i pretén fer sentir noves sensacions i emocions a partir de l’evolució de les formes, llums i colors que acompanyen les diferents melodies de la música.


Un projecte que permet als alumnes compartir el procés de disseny amb el públic, fent visible els processos creatius que sovint queden amagats.


La mostra romandrà oberta fins al 14 de febrer del 2016.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner