FCC-Segell-banner4
ARCOmadrid 2016 i Fundación Banc Santander recolzen el col·leccionisme a través del First Collector

Certàmens

ARCOmadrid 2016 i Fundación Banc Santander recolzen el col·leccionisme a través del First Collector

bonart madrid - 29/01/16
La-Galeria-201602-recursEude, generic
Dins de les línies de suport a l'art contemporani que promou Fundació Banc Santander, destaca el col·leccionisme. Per això, un any més, Fundació Banc Santander participarà en ARCOmadrid patrocinant el programa First Collector, dut a terme per l'empresa Art Global.

ARCOmadrid 2016 celebrarà el seu 35 aniversari del 24 al 28 de Febrer del 2016 en els pavellons 7 i 9 d'IFEMA - Fira de Madrid. Comptarà, com en altres ocasions, amb la iniciativa First Collector per assessorar de manera personalitzada i gratuïta a aquelles persones que vulguin iniciar-se en la inversió i el col·leccionisme d'art contemporani. D'aquesta manera, les persones interessades rep un dossier basat en els seus gustos, necessitats, perfil i pressupost. El servei deFirst Collector és desenvolupat des de fa sis anys per Art Global, fundada el 2003 per la Sra. Elisa Hernando Calero, empresària pionera i de referència dins el sector d'assessoria en el col·leccionisme a Espanya. En paraules d'Elisa Hernando: "Els col·leccionistes valoren molt el servei ja que els facilita la compra d'art i la visita a la fira". Afegir que gairebé un centenar d'usuaris van constatar la utilitat i bon funcionament del programa First Collector en el seu suport a nous compradors i amants de l'art.

A través d'aquesta iniciativa, Fundació Banc Santander reitera la seva responsabilitat amb el col·leccionisme i la importància d'aquest per al foment de l'art contemporani. En paraules de Borja Baselga, director de la Fundació, "per a nosaltres donar suport a aquests programes és un pas més en el compromís amb l'art contemporani i el col·leccionisme, una cosa que venim demostrant des de fa anys a l'exhibir grans col·leccions d'art contemporani inèdites a la nostra Sala d'Art de la Ciutat Grup Santander, com aquest any amb la Col·lecció que portem de Qatar Museums, ia més exposar al públic una mostra del millor de la Col·lecció Banc Santander, una de les més importants del nostre país ".

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021