FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Les línies paral·leles mai es troben" de Rosendo Cid

bonart santiago de compostel·la - 05/02/16
BanerJaumeRiba05q2w-MKl4
La Galeria Metro inaugura el 5 de febrer a les 20 h. Les línies paral·leles mai es troben, de Rosendo Cid. La mostra presenta vint collages d'una sèrie oberta, sotmesa a un plantejament formal de treball, en què no utilitza més de dos elements per obra, amb unes dimensions de 10x10 cm. i amb l'ocupació d'imatges procedents de la història de la pintura, senceres o parcials, de retrats i altres restes sobrants d'altres collages.

Es tracta d'un treball de taller, basat en la prova constant dins d'aquestes limitacions autoimposades. Així, els significats es centren en el propi treball creatiu i en com pot aquest desenvolupar-se a través i malgrat la imposició d'unes normes.

 

Planteja una estètica que es construeix a partir de l'atzar, una cosa que subjau en tot collage, en utilitzar restes i parts sobrants, i s'interessa per la indefinició de la forma i del contingut, simplement mostrant i donant pistes, sent el criteri de l'espectador el que finalment doni significat a l'obra acabada.

Complententa aquesta mostra, una edició limitada, signada i numerada, de vint caixes de 14x14 cm. amb reproduccions digitals de sis obres inèdites.

La mostra romadrà oberta fins al 12 de març del 2016.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner