banner-elscatala-817x88px
El Museu Juan Cabré acull \

Exposicions

El Museu Juan Cabré acull "La part i el tot. La figura humana a la Col·lecció Circa XX"

bonart calaceit - 08/06/16
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBanner-300x250_1
Museu Juan Cabré acull la mostra itinerant La part i el tot. La figura humana a la Col·lecció Circa XX impulsada per la Direcció General de Cultura i Patrimoni del Govern d'Aragó i la Fundació Aragonesa Col·lecció Circa XX Pilar Citoler i comissariada pel conservador de la Col·lecció Circa XX, Fernando Sarría.

La col·lecció va iniciar el seu camí a Albarracín el passat mes d'abril i ara fa parada a Calaceit. I, després de la seva clausura el proper 28 d'agost al Museu Juan Cabré, viatjarà per altres localitats aragoneses com Alcanyís i Calataiud.

La part i el tot. La figura humana a la Col·lecció Circa XX exhibeix un total de 21 obres, fonamentalment, gràfiques. Totes elles són part de la Col·lecció Circa XX, centrada en art contemporani i adquirida pel Govern d'Aragó al seu col·leccionista Pilar Citoler. Assignada a la col·lecció del IAACC Pablo Serrano de Saragossa, que consta d'un gran fons de més de 1.200 obres. Entre elles es una completa mostra dels corrents artístics del panorama nacional i internacional de la segona meitat del segle XX i començaments del XXI, amb creacions que abasten diverses tècniques i formats; pintura, dibuix, fotografia, obra gràfica i videocreació. A través d'aquestes obres, el públic podrà gaudir amb obres de figures reconegudes mundialment com Picasso; d'artistes delmoviment Pop-Art com l'internacional Cristopher Makos, o de l'àmbit nacional com els espanyols Equip Crònica i Equip Realitat, així com de reputades figures amb gran projecció internacional com Manolo Valdés. De la mateixa manera, també hi creacions de la guardonada amb el Premi Nacional d'Arts Plàstiques Carmen Calvo, del precursor de l'decollage i videoart Wolf Vostell o l'aragonès Antonio Saura, entre d'altres.

Et poden
Interessar
...

817x68