FCC-Segell-banner4
El Muro Ocho presenta les aquarel·les de Rosana Soriano

Exposicions

El Muro Ocho presenta les aquarel·les de Rosana Soriano

bonart cáceres - 29/09/16
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBanner300x300
L'espai per micro exposicions El Muro Ocho acull, fins al 27 de novembr,e una nova mostra artística, la tercera des que donés començament aquesta iniciativa a mitjans del present any, en aquesta ocasió de la mà de l'artista Rosana Soriano.

L'autora ens presenta aquí una col·lecció de deu aquarel·les sobre paper en format únic de 30x30cm. muntades sobre bastidor en caixa de metacrilat. Una sèrie de paisatges urbans on figuració i abstracció es fonen per representar ciutats idealitzades o inventades, procedents de l'imaginari que l'artista recopila dels diferents llocs que ha visitat. Per a això l'artista empra una pinzellada solta, sobre la qual construeix el seu gest pictòric, incorporant tècniques pròpies de l'expressionisme abstracte com el 'dripping', elements que utilitza per conformar el seu estil propi.
En gran part autodidacta, la trajectòria de Rosana Soriano sorgeix a partir dels cursos i tallers i als quals assisteix, impartits per mestres de la pintura i l'aquarel·la com Manuel Jiménez Pedraja o José Martínez Lozano. Els seus començaments es van caracteritzar per la figuració pura, progressant evolutivament cap a un expressionisme proper a l'abstracció, encara que sense perdre la seva aspiració figurativa, on reconèixer els elements representats. La seva carrera artística l'ha portat a guanyar diferents premis, així com a exposar les seves aquarel·les tant dins com fora de la nostra fronteres, destacant diferents incursions en països com Macedònia, França o Portugal.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat