BONART-817x68px-Màscara
\

Exposicions

"Constel·lacions Moleculars" de Daniel Orson Ybarra a la Galeria Zielinsky

bonart barcelona - 28/10/16
Baner_JMdMoral_Bonart_360x356_v2EKHO_banner180x180
Del 10 de novembre (19 h) al 10 de febrer del 2017 la Galeria Zielinsky de Barcelona presenta l'exposició Constel·lacions Moleculars de l'artista uruguaià Daniel Orson Ybarra.

Actualment, Orson treballa en un taller de Sant Vicenç de Montalt. Després de molts anys buscant un lloc tranquil, l'artista es va decantar per la pau que es respira aquesta població barcelonina entre muntanyes i la costa del Maresme. En aquest lloc l'artista ha trobat el lloc perfecte per treballar els grans formats. El pintor reconeix estar enamorat de Catalunya i la seva gent, i és per això que va alternant les seves estades cada dos o tres setmanes amb el seu altre taller a Ginebra.

Les obres de l'exposició formen part de la sèrie Constel·lacions, unes creacions que han recorregut mig món. Amb aquesta mostra, Daniel Orson pretén perseguir la correlació entre el micro i la macro. Cercar una relació entre les molècules i l'univers, una cosa a priori abstracte i oposat, però en realitat, dos elements amb molt en comú. L'artista persegueix trobar, de forma lúdica, una trobada entre el diminut i l'immens.

A més de les 11 obres de Constel·lacions, també es presenten set peces de la sèrie Urban Jungle, una de Psycho Bubbles, Mil Altiplans, Germinacions, SYS i dues obres de Moleculars. Aquestes últimes, novetats del 2016, són inèdites a l'exposició. En total, 24 peces plenes de color, missatge i reflexió.

Les obres que componen la mostra estan inspirades en les vivències d'un consagrat artista. Tal com ell mateix reconeix, encara que hi hagi una evolució en les seves creacions, manté la curiositat del nen que s'iniciava en l'art en el seu dia i l'amor per fer el que a un li agrada, tal com li va transmetre la seva àvia.

Et poden
Interessar
...