FCC-Segell-banner4
Sotheby\'s subhasta la Col·lecció de Vivien Leigh

Mercat de l'art

Sotheby's subhasta la Col·lecció de Vivien Leigh

bonart londres - 11/07/17
Eude, generic180x180
Sotheby's Londres subhasta la Col·lecció de Vivien Leigh. L'exposició prèvia de la subhasta es pot viditar de l'11 de juliol i fins al 11 d'agost a Londres. La subhasta tindrà lloc el 26 de setembre de 2017 a Londres. En total, seran aproximadament 250 dels lots oferts a la venda a Sotheby 's a Londres el 26 de setembre de 2017, amb estimacions que van des de 100 a 100,000 lliures.

Símbol de Hollywood i brillant estrella d'una de les pel·lícules més estimades de tots els temps, Vivien Leigh (1913-1967) es va guanyar els cors i les ments amb la seva apassionada i inoblidable interpretació com Scarlett O'Hara en el que el vent es va portar, el 1939.

El seu estatus llegendari en el panteó dels grans de tots els temps es va consolidar en aconseguir el paper més envejat de la història del cinema. La nostra percepció de tals llegendes està sovint difuminada pels mites que encarnen. El mes de setembre de 2017, Sotheby 's revelarà els aspectes més íntims de la seva vida privada, que molt pocs realment coneixien, gràcies a la subhasta de la Col·lecció de Vivien Leigh a Londres. Heretada per la família de Vivien, la col·lecció inclou pintures, joies, costures, llibres, mobles, porcellana, objectes d'art i altres articles que celebren tots els aspectes de la seva vida, des dels anys anteriors a la guerra a Londres, passant per Hollywood , fins a la seva mort el 1967.

Múltiples peces extretes de les cases de ciutat i de camp que Vivien va compartir amb el seu marit, Laurence Olivier, treuen a la llum una nova perspectiva de Vivien, des de la seva apreciació de l'art i la promoció d'artistes britànics moderns, a la seva passió pels llibres i afició pel disseny d'interiors. La família de Vivien Leigh comenta: "Esperem que la gent pugui estimar aquesta col·lecció tal com ho han fet els nostres avis, pares i famílies".

Harry Dalmeny, president de Sotheby 's al Regne Unit, afirma: "Per a nosaltres aquesta és una gran oportunitat per descobrir la veritable i inesperada Vivien Leigh. Tots som culpables de confondre a les nostres actrius favorites amb les heroïnes que representen, de confondre la identitat de Vivien amb la de Scarlet O'Hara o Blanche DuBois. Però, darrere de la disfressa de la dona més glamurosa de la seva època, trobem a una gran col·leccionista d'art, mecenes, amant dels llibres, que era igual d'intel·lectual que els literats, artistes i estetes que freqüentaven el seu cercle. la seva col·lecció privada no decep.

Vivien va abordar la decoració de les seves cases com si estigués dissenyant un decorat, incorporant influències i inspiració d'una vida transcorreguda a la pantalla ia l'escenari. Aquestes cases van ser una extensió de l'espai teatral, amb aspecte medieval Notley Abbey molt Shakespearià. Cinquanta anys després de la seva mort, aquesta venda obre la porta a l'univers privat de Vivien, oferint-nos una visió privilegiada i fascinant d'un món que d'una altra manera només els seus coneguts més propers podrien conèixer ".

A la imatge, fotograma de la pel·lícula "Un tramvia anomentat desig". La peluca que Vivien Leigh portà per a interpretar el personatge de Blanche DuBois sortirà a subhasta amb un preu de sortida estimat de 400-600 lliures.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-