Expo Josep Coll 2022 baner
La col·lectiva “Animal Versión” a la Galeria Fernando Pradilla

Exposicions

La col·lectiva “Animal Versión” a la Galeria Fernando Pradilla

bonart madrid - 27/07/17
180x180Nial nou-180x178
Del 27 de juliol al 31 d'agost de 2017, la Galeria Fernando Pradilla presenta una mostra col·lectiva en la qual la figura de l'animal es converteix en motiu de creació i reflexió en el treball d'un grup d'artistes iberoamericans.

La plàstica contemporània continua atorgant a la imatge de l'animal una forta i renovada presència a la conformació del concepte artístic. La seva capacitat per establir símbols, metàfores i idees vinculades a la bellesa, la natura, la religió o les experiències humanes ha atorgat a la representació de l'animal nous continguts i llenguatges en la pràctica artística actual.

Sota el títol Animal Versión, l'exposició proposa explorar la diversitat de claus expressives que poden identificar-se al tractament d'aquesta temàtica a través d'un conjunt d'obres que utilitza la imatge de l’animal com a motiu essencial o subsidiari del discurs de l'artista. Més d'una vintena de creadors participa en aquesta mostra que reuneix escultura, dibuix, pintura i fotografia.

Les obres que s'exhibeixen aborden el tractament artístic de la figura de l'animal amb enfocaments molt diversos que van des de la denúncia política o crítica social, als treballs d'Ambra Polidori i Moisés Mahiques, passant per les connotacions rituals i espirituals que li atorga la Marta Maria Pérez Bravo, o la transformació simbiòtica d'éssers híbrids en els treballs de Nadin Ospina i Starsky Brines, fins a la exploració plàstica d'alguns dels animals als quals ens uneix un patrimoni genètic comú com passa amb les escultures binomis d'home i granota d’Aurora Cañero.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig