BannerFCC_Bonart
Brafa, la fira eclèctica per excel·lència

Certàmens

Brafa, la fira eclèctica per excel·lència

bonart brussel·les - 22/12/17
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Brafa, la Fira d'Art de Brussel·les (del 27 de gener al 4 de febrer del 2018) és la primera gran cita artística de l'any i una fira eclèctica com cap, que reuneix 134 galeries de tot el món i engloba estils artístics del que més dispars.

Un reflex de la tendència del món de l'art, abastant des d'art antic, tribal, asiàtic o numismàtica, passant per l'art dels segles XVII i XVIII fins a les manifestacions més modernes i contemporànies.

Per a aquells amants dels corrents i estils artístics que s'han divulgat al llarg de la història, Brafa 2018 presenta una àmplia selecció de galeries que congreguen tot tipus de manifestacions artístiques. Donant la possibilitat a tots els assistents de poder submergir-se en les diferents èpoques de la història i les seves diferents disciplines.

Començant per les manifestacions d'art més antigues, la Galeria Art Ancient de Londres ofereix la possibilitat de veure i gaudir d'obres d'art prehistòriques i monedes antigues. La selecció d'aquestes obres està vinculada a les històries que explica de per si i l'intent d'entendre la vida i cultura en aquesta etapa de la història. Seguint en el mateix període, es pot trobar galeries que mostren l'art grec, egipci o romà com les galeries Phoenix Ancient Art, Galerie Harmakhis o Galerie Cybele.

Així mateix, l'eclecticisme de Brafa 2018 també es mostra a través de peces d'art exòtiques procedents de regions del món no conegudes o d'objectes preciosos fets per l'home que es basen en la bellesa que representen. Exemple d'això és la galeria Porfirius Kunstkammer. Les mostres procedents de la cultura Asiàtica i Oriental també hi seran presents a través de les galeries Jacques Barrère, Christian Deydier o la galeria Tanakaya entre d'altres. Corrents artístiques que mostren peces de gran qualitat i valor.

Fent un petit salt temporal, l'art medieval també estarà representat mitjançant diferents galeries. Les peces mostren el simbolisme i la sobrietat de l'època. Galeria De Backker Medieval Art o Galeria Bernat són fidels representants d'aquest estil.

A partir del segle XVI, els diversos corrents que apareixen fins a l'època més contemporània també es presentaran en Brafa 2018. Es poden veure mobles francesos dels segles XVII I XVIII així com pintures europees i belles arts a les galeries Theunissen & De Ghellinck o Costermans . Passant per tèxtils i catifes del segle XIX i XX amb Jean-Baptiste Fabre com a expositor.

Finalment, l'art contemporani i modern estarà representat per diverses galeries en totes les seves facetes. A través de la galeria Hellene Bailey es poden observar obres d'impressionisme, amb la galeria Béres es podrà gaudir d'un seguit d'escultures, amb la galeria Oscar de Vós l'art belga de l'impressionisme i expressionisme serà present. Amb Futur anterior es podran observar mobles del segle XX. Com fermall final, també es podrà gaudir de còmics mitjançant la galeria d'Huberty i Breyne.

És un orgull per a Brafa poder representar un elenc tan destacat de galeries de nivell internacional i a unes seccions tan rellevants. El nivell de qualitat proposat en aquesta edició 2018 mai havia estat tan elevat i amb una quantitat de galeries participants com mai abans. Un indici de la capacitat d'atracció de Brafa i de la qualitat de la fira.

Brafa
2018, la primera fira internacional d'art de l'any, se celebrarà del 27 de gener al 4 de febrer de 2018 a Tour & Taxis (Brussel·les) i reunirà 133 galeries i marxants d'art d'uns 15 països. En 2017 va rebre a més de 61.000 visitants a la recerca d'obres d'art i descobriments de primera magnitud, dins d'un ampli ventall de sectors que abasten des de l'arqueologia fins a l'art contemporani, passant per la joieria, la pintura, l'escultura, el mobiliari, el disseny, la cristalleria, la ceràmica i la porcellana, els rellotges, els objectes d'art, els marcs dels segles XVI a XX, les estampacions i els dibuixos originals d'artistes del còmic.

Et poden
Interessar
...