FCC-Segell-banner4
La Plaça Major acull la instal·lació \

Notícies

La Plaça Major acull la instal·lació "Madrid 1.8"

bonart madrid - 13/01/18
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
A partir del 9 de febrer i durant deu dies, la Plaça Major acollirà la instal·lació Madrid 1.8 de l'artista nord-americana Janet Echelman. Una monumental escultura flotant formada per una malla composta per capes de fibra trenada i nuada de 45 metres de llarg per 35 d'ample i 21 d'alt en combinació amb una il·luminació espectacular. Aquesta instal·lació és l'última de les intervencions artístiques del programa d'art urbà Quatre Estacions que s'ha dut a terme durant l'últim any amb motiu del IV Centenari de la Plaça Major.

El programa Quatre Estacions va néixer amb l'objectiu de transformar la plaça Major a través de l'art urbà i, coincidint amb l'inici de cada estació, convertir aquest espai tan característic de la ciutat de Madrid en un pati d'esbarjo artístic per a tots els públics. D'aquesta manera, durant l'últim any, la Plaça Major ha acollit la instal·lació Graffiti amb Llum de l'artista francès Antonin Fourneau al costat del conegut grafiter SUSO 33 a la primavera, Laberint de residus del col·lectiu Luzinterruptus a l'estiu, i la instal·lació GESPA a càrrec de Spy a la tardor de 2017.

Madrid 1.8 serà la intervenció dedicada a l'hivern que Janet Echelman portarà a la Plaça Major de Madrid: una instal·lació monumental que es mou al so del vent i el clima canviants, i que convidarà el públic a aturar-se i, tal com explica la pròpia Echelman , "contemplar una manifestació física de la interconnexió d'oposats: el suau i el dur, la terra i el cel, les coses que dominem i les forces que estan més enllà del nostre control".

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021