BONART-817x68px-Màscara
El programa d\'activitats paral·leles d\'Art Madrid, dedicat a Art i Educació

Certàmens

El programa d'activitats paral·leles d'Art Madrid, dedicat a Art i Educació

bonart madrid - 04/02/18
180x180-1La-Galeria-201602-recurs
El programa d'activitats paral·leles d'enguany d'Art Madrid'18 està dedicat a Art i Educació en el que es tractarà de donar llum sobre conceptes com l'activisme artístic i la pedagogia, l'art com espai d'experiències i inclusió social o l'educació al marge de lo acadèmic.

El programa es desenvolupa de l'1 al 25 de febrer. El dia 1 a La Quinta del Sordo es va presentar Tandem, l'autogestió a l'art, curs de professionalització per a artistes i gestors culturals. El curs intensiu va anar a càrrec de Javier Guerra i l'equip Tandem.

El dia 8 de febrer tindrà lloc, també a La Quinta del Sordo, una xerrada sobre pedagogies invisibles a càrrec d'Andrea Pascual.

El dia 10 de febrer a les 10,45 h. en el Centre Cultural Pérez de la Riva, Sala Maruja Mallo de Las Rozas, visita a l'exposició Mirades absents, gestos presentes, un apropament a l'art contemporani de la col·lecció CA2M + Presentació Reditiner, ensenyar, difondre i deslocalitzar, amb Almudena Hernández, responsable d'exposicions de la Subdirecció General de Belles Arts i Carlos Delgado, comissari independent i tècnic municipal.

També el dia 10 de febrer, taller Pulso Intro a veure que passa. Vega/Espositiu, el projecte, el procés i el happening col·lectiu amb Pablo Durango, Ignacio Tejedor i el col·lectiu Somos nosotros. Tindrà lloc a partir de les 18 h a Espositivo Academy de Madrid.

El 13 de febrer, a les 19 h. visita al taller Okuda San Miguel, del carrer Embajadores, 161 de Madrid.

El dia 15 de febrer, taula rodona, L'art com espai de trobada en els marges, amb Maria Bueno i Bilal Dadou, artistes de l'Espai Convergent, i Ana Lozano, coordinadora de Mas Cultura Mas Inclusión. Modera, Gaciela García. Se celebrarà a les 19.30 h a La Quinta del Sordo.

Hi haurà, el 17 de febrer, un taller infantil amb l'home llampec, laboratori de creació en el Taller de l'Home llampec, del carrer Alejandro Ferrant, 11 de Madrid.

Galeria invisibles: la fira d'art com àgora contemporània s'ha programat pel 21 de febrer a les 18 h a Ar Madrid.

El dia 22 de febrer en un espai a confirmar, taula rodona: Artistes en l'educació, amb Veo Art, Marta Pérez, Rufino Ferreras i els artistes, José Antonio Vallejo i Carmen Hidalgo.

Et poden
Interessar
...