Expo Josep Coll 2022 baner
L\'exposició sobre el talent català arriba a Brussel·les

Exposicions

L'exposició sobre el talent català arriba a Brussel·les

bonart brussel·les - 11/04/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
L’exposició “La llum de Catalunya. Un passeig pel talent català”, promoguda per la Welcome Talent Society, sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional, serà present a Brussel·les a partir del dimarts 17 d’abril i forma part del programa de celebració de la Diada de Sant Jordi a la capital comunitària europea. La mostra va estar instal·lada als jardins del Palau Robert des del 22 de gener al 22 de febrer passats i ara inicia la seva itinerància.
L’exposició, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, tindrà per escenari l’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern català davant la Unió Europea a Brussel·les (rue de la Loi /Wetstraat, 227). La inauguració serà el dimarts 17 d’abril, a les sis de la tarda.
En aquesta exposició sobre el Talent català i els seus referents actuals es reconeixen els millors exponents de la creativitat, l'enginy, i l'emprenedoria catalana, a través d'un repàs històric d'una trentena de disciplines de les arts i les ciències. Des de Ramon Llull al Tricicle, de Verdaguer a Anna Veiga, fem un viatge per tot allò que els catalans han aportat a la humanitat, ja sigui des d'un vessant internacional, o amb la demostració de la seva genialitat a casa nostra i a fora. Personatges que marquen èpoques i generacions, i que el fruit de la seva feina i aficions ha permès desenvolupar el nostre planeta, la nostra cultura, i el nostre benestar.
La mostra, comissariada per Albert Torras, aborda vint-i-vuit temàtiques: Medicina, Gastronomia, Arquitectura, Invents, Consum, Literatura, Filosofia i pensament, Música clàssica, Institucions, Religió, Arts escèniques, Músiques modernes, Humor, Comunicació, Arts plàstiques, Cinema, Esport, Publicitat, Disseny, Ciència i tecnologia, Mobilitat, Moda i joieria, Alimentació, Edició, Llengua i educació, Noves tecnologies i emprenedors, Fotografia i Catalans al món.

Què és la Welcome Talent Society
La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Atorga uns Premis anuals en diverses categories.
Els objectius de l’entitat són:
-Millorar la imatge de les marques Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent.
-Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya
-Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut, entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.
-Fomentar la cooperació entre els socis per poder tirar endavant tots els projectes que contribueixin als objectius anteriorment esmentats.
-Recaptar recursos per a l'organització i la dotació de premis mitjançant iniciatives com premis anuals "Premis talent de Barcelona i Catalunya" el "Welcome Talent Congress de Barcelona i Catalunya" i altres que es puguin anar incorporant com ara fòrums i altres formats de detecció de talent.
-Promoure, donar suport i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68