16 Abril 2015
Biblioteca Banyoles

Presentació de “La cuina del 1714” de Jaume Fàbrega a l’Espai Eat Art

bonart

El 18 d’abril a les 19 h. a l’Espai Eat Art de Banyoles de la Fundació Lluís Coromina es presentarà el llibre La cuina del 1714, Història i receptes, de Jaume Fàbrega, que recull en aquest llibre el saber gastronòmic de l’època, amb una interessantíssima introducció històrica i una recopilació de receptes delicioses i a l’abast de tothom.

Etiquetes: ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies