2 Juliol 2014
Exposicions Barcelona

“Menús de Guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència” al MHC

bonart

El dia 3 de juliol, a les 12 hores, tindrà lloc la presentació de l’exposició “Menús de Guerra. Cuina d’Avantguarda i supervivència”, que es podrà visitar al Museu d’Història de Catalunya del 4 de juliol al 28 de setembre de 2014.

Avui, la cuina catalana és un referent arreu del món. Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Jordi Roca, Carles Gaig, Nando Jubany… Tots plegats són noms no només situats a l’elit gastronòmica mundial, sinó que també han esdevingut icones populars de primer ordre. Però, aquesta història no és fruit de la casualitat. Neix d’unes arrels, d’una tradició, d’una cultura i d’un passat que ha tingut episodis que, no per desconeguts, deixen de tenir una importància cabdal.

L’exposició, produïda per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, el BBVA i el Museu d’Història de Catalunya, centra la seva atenció en el moment de la Segona República, perquè, com en altres ordres de la societat i la cultura, la primera meitat dels anys trenta va suposar, també per a la cuina, un instant de gran creativitat i d’una forta voluntat per oferir una mirada nova i moderna.


Etiquetes: · · · · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies